Lucrările la noile locuri de joacă din municipiul Giurgiu se apropie de final

Lucrările la noile locuri de joacă din municipiul Giurgiu se apropie de final

Lucrările la noile locuri de joacă stabilite a se înfiinţa în municipiul Giurgiu se află într-un stadiu avansat de realizare şi urmează a se finaliza în scurt timp.
În acest moment, şase din cele zece locuri de joacă sunt deja gata, aici rămânând de montat doar sistemul de supraveghere cu camere de luat vederi. Locaţiile acestora sunt: str. 1 Decembrie 1918 – în zona blocurilor H, str. Decebal – în spatele Sanitas, cartierul Negru Vodă – lângă magazinul Milan, strada pietonală Mircea cel Bătrân – lângă Romtelecom, şos. Sloboziei – lângă strada Prunaru şi Parcul Elevilor. În acest din urmă parc au fost montate şi aparate de fitness, pentru tinerii şi adulţii care vor să se menţină în formă.
Restul locurilor de joacă (Tineretului – în spatele blocurilor CF, Tineretului – lângă şcoala nr. 5, Ramadan – lângă Armonia Rutieră şi cel din Parcul Mihai Viteazul) sunt în lucru şi se estimează a se finaliza la sfârşitul acestei săptămâni.
Echipamentele moderne, montate pe covor din cauciuc, precum şi sistemul de supraveghere le vor asigura copiilor un mediu de joacă plăcut, sigur şi de durată.

Ultima modificare: 21.10.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul În curând, în municipiul Giurgiu va fi înfiinţat un incubator de afaceri

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.